Cele mai bune testere auto universale – Recomandarile noastre pentru 2019

Cele mai bune testere auto universale

Testerele auto sunt acele instrumente care va ajuta sa va mentineti autovehiculul in cea mai buna conditie si care, de asemenea, va ajuta sa realizati reparatiile necesare fara a mai fi nevoie sa ajungeti in cadrul unui service auto sau atelier de reparatii unde veti fi nevoiti sa cheltuiti sume mari de bani pentru diverse testari sau reparatii minore.

Atunci cand va doriti sa va achiztionati cel mai bun tester auto universal este greu sa realizati care este modelul cel mai potrivit care sa va ofere cele mai multe beneficii si ajutorul necesar pentru anumite reparatii sau pentru intretinerea masinii. Pentru a va usura cautarea suntem aici sa va oferim cateva recomandari care va vor ajuta sa va achizitionati cel mai bun tester auto universal. Testerele auto universale de la Autel si Autocom reprezinta cea mai buna varianta atunci cand doriti sa va achizitionati un produs care functioneaza pe majoritatea autovehiculelor existente pe piata la ora actuala, fiind un instrument pe care il veti utiliza multi ani de acum inainte.

De asemenea, daca va doriti aceiasi performanta insa la un pret mai accesibil va recomandam interfetele de diagnoza auto universale Delphi.

Cel mai bun A 2 a optiune

Autel MaxiSys Pro MS908P

Click aici pentru pret!

Pachet profesional complet Tester AutoCom CDP + Laptop Dell D630 + Soft reparatii

Click aici pentru pret!

Pachet profesional complet Tester Delphi DS150 cu Bluetooth + Laptop Dell D630 + Soft catalog reparatii.

Click aici pentru pret!

Plusuri Plusuri Plusuri
+ Este un instrument de testare auto universal care contine actualizari de soft care provin direct de la producatori. + Aceste interfete de diagnoza auto profesionale si universale sunt accesibile chiar si pentru un buget mediu. + Sunt interfete de diagnoza universale accesibile pentru un buget mediu.
+ Este un tester auto universal care suporta o gama larga de autovehicule, inclusiv cele mai noi modele de masini existente pe strazi la ora actuala. + Testerele auto universale de la Autocom se pot conecta cu ajutorul comunicarii prin Bluetooth. + Va ofera posibilitatea de a va conecta prin intermediul Bluetooth-ului.
+ Pe langa alte modalitati de comunicare testerele auto universale de la Autel functioneaza pe baza comunicarii wireless. + Interfata pe care o utilizeaza aceste produse suporta o gama variata de limbi straine, inclusiv limba romana. + Aceste testere auto universale pot fi folosite utilizand mai multe limbi straine inclusiv limba romana.
Minusuri Minusuri Minusuri
– Suporta o gama variata de limbi straine insa mai putin limba romana – O parte din aceste produse nu contin actualizari de la producator.
– Ofera acoperire pentru masini pana in anul 2016
– Poate fi utilizat numai pe sistemul de operare Windows
– Aceste instrumente de diagnoza auto universale nu contin actualizari de la producator.
– Ofera acoperire pentru masini pana in anul 2016.
– Functioneaza numai pe sistemul de operare Windows.
Concluzie Concluzie Concluzie
Este un produs profesional si care este totodata cel mai des utilizat intr-un service auto sau atelier de reparatii, datorita functiilor foarte puternice si a caracteristicilor performante. Poate fi folosit si acasa, pe masina personala de cei care au experienta in acest domeniu.
Acest pachet complet este ideal pentru cei ce doresc sa inceapa o afacere in domeniul auto.
Va ofera functii profesionale insa la un pret mai accesibil. Poate fi folosit atat in service-urile auto cat si acasa pentru masina personala. Va ofera tot ajutorul pe care l-ati primi in cadrul unui atelier de reparatii de la un mecanic auto.
Acest pachet complet este ideal pentru a testa mai multe autovehicule la un pret mai accesibil.
Este un tester auto universal la un pret accesibil si care va ofera functiile necesare pentru a efectua mici reparatii si pentru a intretine autovehiculele.Comparativ cu testerele auto universale Autel si Autocom acesta nu suporta functii avansate.
Detine un raport calitate – pret foarte bun iar din acest motiv este ideal pentru a fi utilizat pe masina personala dar si intr-un atelier de reparatii datorita faptului ca suporta o gama larga de marci si modele auto.
Cel mai bun pret Cel mai bun pret Cel mai bun pret

Top 5 cele mai bune testere auto universale

Cum alegi un tester auto universal?

Cu totii la un moment dat avem probleme cu masina. Instrumentele de diagnosticare auto profesionale ne ajuta sa ajungem mult mai usor la cauza problemei. Acestea functioneaza cu ajutorul sistemului OBD (sistemul de diagnosticare la bord) al masinii si astfel va ofera date complete despre toate sistemele masinii. Acest lucru ne ofera un diagnostic complet si chiar si acele date pe care am crezut ca le-am putea obtine numai in cadrul unui service auto sau de la un mecanic auto.

Aici vom examina impreuna 4 din cele mai bune instrumente de diagnosticare a masinilor universale aflate pe piata la ora actuala. Aceste instrumente realizeaza o scanare completa a autovehiculului, ajutandu-ne sa gasim problemele masinii, sa aflam performantele reale ale acesteia, consumul de combustibil si multe altele.

A venit momentul sa aruncam o privire asupra celor mai bune instrumente profesionale de diagnosticare auto de pe piata. Vom compara si observa impreuna care sunt avantajele si dezavantajele pe care ni ni le ofera cele mai bune testere auto universale, care dintre aceste instrumente va ajuta sa va rezolvati mai usor problemele pe care le intampinati cu autovehiculul si care este cel mai potrivit pentru nevoile voastre.

Cele mai importante lucruri pe care este bine sa le luati in considerare atunci cand doriti sa va achizitionati un astfel de instrument sunt cele referitoare la modelul masinii, bugetul pe care doriti sa-l alocati si care sunt nevoile voastre pentru intretinerea autovehiculului sau pentru efectuarea anumitor reparatii.

Cele mai bune testere auto universale recomandate in 2019

Tester Delphi

Testerele auto universale Delphi sunt produse de ultima generatie care va pun la dispozitie functii si caracteristici foarte necesare si care va vor ajuta sa efectuati orice tip de reparatii pentru o gama larga de vehicule auto. Datorita acestor caracteristici si functii foarte puternice aceste instrument se transforma in produse de top care nu trebuie sa lipseasca dintr-un service auto, atelier de reparatii sau chiar din garajul unui pasionat auto. Dispun de un software de ultima generatie intuitiv, ofera libertate mare de miscare in jurul vehiculului, au carcasa rezistenta, ofera suport complet pentru servicii si multe alte functii si caracteristici esentiale. Acestea sunt unele din cele mai bune testere auto universale, care totodata va ofera o acoperire completa a sistemului si va ofera acces la diagnosticare la nivel OE. Datorita tuturor acestor caracteristici veti beneficia de un ajutor considerabil in cadrul unui service auto, atelier de reparatii sau chiar acasa pentru masina personala daca detineti cateva informatii de baza in domeniul auto.

Avantaje Dezavantaje
+ Sunt accesibile pentru un buget mediu – Nu contin actualizari de la producator
+ Se pot conecta prin intermediul Bluetooth-ului – Ofera suport pentru masini pana in anul 2016
+ Interfata poate fi utilizata in mai multe limbi inclusiv limba romana – Functioneaza numai pe sistemul de operare Windows

Click aici pentru mai multe detalii

Tester Autel

Dintre primele locuri fac parte si testerele auto universale oferite de firma Autel. Acestea va ajuta sa obtineti reparatii foarte usor de realizat si rapide atat in cadrul unui service auto sau atelier de reparatii cat si acasa pentru masina personala. Autel este o firma de renume cu experienta vasta si bine cunoscuta pentru producerea celor mai bune testere auto universale si care ofera solutii de diagnoza usor de realizat. Functiile si caracteristicile au fost special implementate pentru a va pune la dispozitie solutii pentru reparatii extrem de usoare, rapide si inteligente.

Aceste testere auto universale au fost proiectate pentru a executa chiar si cele mai complicate diagnostice si reprogramari ale majoritatii marcilor de autovehicule existente pe piata. Va ofera o diagnosticare rapida, tehnologie Auto-Vin, acoperire mare a modelelor de autovehicule, capacitate mare de stocare, ecran inteligent, camera foto performanta, posibilitatea de a imprima informatiile obtinute acestea fiind numai o parte din caracteristicile performante pe care vi le ofera acest tester auto universal.

Interfata intuitiva va ajuta sa realizati usor chiar si cele mai complexe functii, cu o mare compatibilitate si totodata fiind unul dintre cele mai bune si cele mai usor de utilizat testere auto universale profesionale. In plus, poate fi folosit pentru cele mai cunoscute si importante protocoale.

Avantaje Dezavantaje
+ Contin actualizari de la producator – Nu suporta limba romana
+ Acestea sunt unele din cele mai bun testere auto universale si ofera suport pentru cele mai noi masini, modele prezente pana la ora actuala.
+ Functioneaza pe baza comunicarii wireless

Click aici pentru mai multe detalii

Tester Launch

Testerele auto universale de la firma Launch sunt produse profesionale, care vor satisface chiar si cele mai stricte cerinte de pe piata de profil. Sunt instrumente care poate fi folosit atat de incepatorii in domeniu cat si de cei avansati. Datorita faptului ca detin o interfata foarte intuitiva va ajuta sa va bucurati mult mai usor de functiile avansate de care dispun.

Acestea va ofera acoperire pentru majoritatea masinilor din Europa, America si Asia si acopera un numar foarte mare de modele, mai exact, majoritatea modelelor de autovehicule existente la ora actuala. Majoritatea testerelor auto universale oferite de firma Launch pot fi folosite fara probleme pe Android si de asemenea, puteti beneficia de functii de testare rapide si caracteristici profesionale rapid si usor de utilizat.

Se pot transporta usor datorita dimensiunilor reduse, au o viteza de rulare foarte rapida si un design bine realizat. In plus aceste instrumente de diagnoza auto universale pot fi folosite utilizand cele mai cunoscute limbi straine. Ofera suport Wi-fi, multe functii speciale suplimentare, posibilitatea de diagnoza prin Bluetooth, serviciu online, capacitate mare de stocare iar majoritatea testerelor auto universale contine si cablu de testare.

Avantaje Dezavantaje
+ Cele mai bune testere auto universale de la marca Launch contin update-uri de la producator – Nu suporta limba romana
+ Suporta chiar si cele mai noi modele de masini existente la ora actuala
+ Functioneaza pe baza comunicarii wireless

Click aici pentru mai multe detalii

Tester Autocom

Autocom s-a facut remarcat pe piata instrumentelor de diagnoza cu testere auto universale potrivite atat pentru un service auto sau atelier de reparatii cat si pentru a fi utilizate acasa pentru masina personala. Utlizand testerele auto universale va veti bucura de o diagnoza completa a intregului sistem al masinii rapid si usor. Ofera acoperire pentru un numar foarte mare de marci auto (peste 47).

Testerele auto universale Autocom reprezinta acele instrumente care va ajuta sa aveti parte de o testare auto complexa, corecta si rapida intrucat aceste dispozitive va ajuta sa beneficiati de caracteristici si functii performante.

Acestea sunt unele dintre cele mai bune testere auto universale existente pe piata de profil, apreciate atat de pasionatii de autovehicule cat si de specialistii in domeniul, care sunt des folosite atat in cadrul unui service auto sau atelier de reparatii cat si pentru autovehiculul personal.

Fac parte din totul celor mai bune testere auto universal si sunt de mare ajutor pentru a rezolva toate problemele pe care le puteti intampina cu autovehiculul. Atunci cand aveti o astfel de situatie si va doriti sa aveti in preajmba un mecanic auto, cele mai bune testere auto universale Autocom sunt gata sa rezolve problemele cu care va confruntati.

In plus, aceste testere auto universale dispun de o gama de functionalitati diverse si performante precum sistemul inteligent de identificare (ISI) si sistemul inteligent de scanara (ISS). Va ofera sansa de a efectua functii de intretinere, o gama larga de reparatii si schimbari pentru majoritate vehiculelor existente la ora actuala.

Avantaje Dezavantaje
+ Sunt accesibile pentru un buget mediu – Nu contin actualizari de la producatori
+ Se pot conecta prin intermediul bluetooth-ului – Ofera suport pentru masinii pana in anul 2016
+ Interfata poate fi utilizata in mai multe limbi inclusiv limba romana – Functioneaza numai pe sistemul de operare Windows

Click aici pentru mai multe detalii

Tester Wi-fi vpecker pentru orice marca auto

Acest tester auto universal functioneaza cu ajutorul conexiunii Wi-fi iar soft-ul pe care il detine poate fi folosit chiar si in limba romana. Detine actualizare gratuita pentru 1 an direct de pe site-ul producatorului. Aceasta este una dintre cele mai bun interfate de diagnoza auto universale si va este oferita cu licenta activata si plic securizat de acces on-line. Acest soft NU expira iar in situatia in care nu va doriti sa-l actualizati nu este nevoie sa o faceti.

Ofera acoperire pentru un numar foarte mare de autovehicule existente pe piata la ora actuala americane, europene, asiatice. Detine functii care va vor ajuta mult in procesul de testare si pentru a realiza diverse reparatii, bucurandu-se si de un raport calitate – pret foarte bun. Citeste toate modulele autovehiculului, citeste si sterge codurile de eroare DTC, ofera valori in format grafic, citeste fluxul de date in timp real, teste de actionare si multe altele. In plus, detine si functii speciale precum: Quick Test, Data Stream, Citire/ Stergere VIN, resetari de baza si multe altele.

Click aici pentru mai multe detalii

Avantaje Dezavantaje
+ Soft-ul pe care il detine poate fi folosit si in limba romana – Functioneaza numai pe sistemul de operare Windows, nu functioneaza pe Android
+ Functioneaza cu ajutorul conexiunii Wifi – Nu suporta functii avansate
+ Detine actualizari gratuite timp de 1 an – Suporta numai functiile de baza
+ Soft-ul pe care il detine nu expira
+ Actualizarile nu sunt obligatorii
+ Are baza de date proprie, codurile de eroare sunt explicate separat

Mai multe informatii despre cele mai bune testere auto universale

Aceste testere auto universale sunt conectate la computerul de bord al masinii. Odata ce contactul a fost pornit, calculatorul a pornit. Unele instrumente de diagnoza auto universale ruleaza pe propria sursa de alimentare, in timp ce altele sunt alimentate direct de bateria masinii. Cand v-ati conectat, puteti incepe procesul de diagnosticare.

Testerele auto universale sunt instrumente care pot fi folosite pe majoritatea masinilor existente la ora actuala si care va ajuta sa gasiti codul de eroare pentru a afla problema cu care va confruntati sau care va ajuta sa va mentineti masina ca noua pentru o perioada lunga de timp datorita posibilitatii de efectuare a testelor de rutina. Un tester auto universal va ofera mai multe detalii cu privire la starea vehiculului pe care le puteti afla singuri fara a fi nevoie sa ajungeti in cadrul unui service auto sau atelier de reparatii.

Ce sa cautati intr-un instrument de diagnoza auto universal si profesional

Atunci cand sunteti in cautarea unui tester auto universal pentru masina voastra este important sa acordati atentia necesara anumitor caracteristici si beneficii pe care le doriti in mod special precum:

  • Compatibilitatea: Asigurati-va ca va veti achizitiona cel mai bun tester auto universal pentru autovehiculul vostru, care functioneaza cu perfect cu autovehiculele pe care doriti sa le diagnosticati. Aceasta etapa este esentiala pentru ca, intr-o alta situatie riscati sa cheltuiti bani pe un produs pe care nu-l veti putea utiliza. In functie de modelul masinii, de anul fabricatiei, de mufa OBD alegeti-va un tester auto care sa fie potrivit si care o sa va ofere functiile si caracteristicile mult dorite si necesare.
  • Interfata: Cat de eficient este si cat de eficient va ofera toate informatiile pe care trebuie sa le cunoasteti? Puteti citi cu usurinta testele obtinute in urma diagnozei? Este nevoie sa verificati alte surse sau sa apelati la profesionistii din domeniu care sa va ajute? Un tester auto profesional si universal care dispune de un soft de diagnoza auto universal si care va ofera intr-un format cat mai clar si cat mai usor de citit toate informatiile complete este cu adevarat un instrument indispensabil din garajul unui pasionat de domeniul auto.
  • Manipularea datelor: Testerele auto universale sunt instrumente digitale, ceea ce inseamna ca trebuie sa poata gestiona cu usurinta datele obtinute. Descarcarile rapide si copierea de rezerva a datelor inseamna ca puteti actualiza interfata de diagnoza universala si puteti salva rapid toate datele de diagnoza de care aveti nevoie mai tarziu pentru a i le arata mecanicului auto. Este important ca aceste instrumente sa aiba de asemenea si suficienta memorie pentru a putea salva toate datele importante.

Concluzie

Daca doriti un tester auto universal cu adevarat profesional si care sa va ofere toate functionalitatile necesare unui specialist in domeniul auto, atunci kit-urile de diagnoza Autel, Delphi, Autocom reprezinta solutia potrivita.

Sunt instrumente premium, chiar daca vin la un pret premium! Functionalitatile complete adaugate, sistemul de gestionare a datelor bazat pe Cloud, le transforma in instrumente de diagnoza universale si cu adevarat profesionale.
Daca sunteti in cautarea celor mai bune testere auto universale aici gasiti cea mai variata gama de produse.

Articole recomandate

Un cititor de coduri va ofera cea mai usoara modalitate de a citi si de a sterge codurile de eroare
Simptome pompa benzina DEFECTA? Afla cauzele, cele mai frecvente greseli si cum sa remediezi problema. Motoarele cu ardere interna se
Care sunt cele mai bune testere auto multimarca in anul 2019 Sunteti in cautarea celui mai bun tester auto multimarca